torstai 25. maaliskuuta 2010

Koira ja myssy...

Mitä voikaan tapahtua, kun koira pääsee käsiksi vauvan myssyyn...


Tein ystäväni vauvalle syksyllä myssyn. Tässä joku aika sitten ystäväni kyseli, josko mulla olisi vielä tätä samaista myssylankaa jäljellä, kun sukulaisen koira oli päässyt vähän maistelemaan vauvaraukan myssyä ja reikiähän siitä kehkeytyi.. Aika hyvä maku koiralla, täytyy sanoa, kun villa-silkki-kasmir-sekoite on näin hyvin maistunut!

Lankaahan oli vielä jäljellä,ja lupasin katsoa, osaanko tehdä asialle mitään ja paikata myssyä. Postissa sain sitten tämän kovia kokeneen myssyn.


Mulla kun ei parsimisen taito ole hyppysissä ja nämä reiätkin olivat aikas isot, päädyin ihan omaan ratkaisuun. Eli tein kokonaan uuden myssyn!


Ohje: Moda 1/2007, malli 57
Koko: kuulemma sopiva ja passeli tyttöselle, muistaakseni ohjeen toiseksi isoin koko
Lanka: Le fibre nobili by Filatura cervinia, 30 g
Kukkasen siirsin vanhasta myssystä.
Puikot: 3,5 mm


Vanha reikäinen myssy lähti postin matkassa myös, koiralle loppuun mutusteltavaksi!

3 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Hyvä maku hauvalla :) Oikein kiva myssy kevääksi vauvelille.

Sähis kirjoitti...

Oi voi pientä myssyparkaa kun joutui koiran kynsiin. Mutta olipa koiralla sentään hyvä maku, ja vauva sai uuden entistä ehomman myssyn. Loppu hyvin kaikki hyvin siis kai =) Meidän koira mutusteli pienenä pentuna myös jos jonkinmoista villasukkaa ja pipoa.

Outi kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!

Tosiaankin, kaikki hyvin nyt ja tytön kelpaa kulkea uudessa myssyssä. Toivottavasti samainen koira ei pääse käsiksi (tai tassuiksi) tähän myssyyn ;)