lauantai 6. maaliskuuta 2010

After ski

Ihana kevään tuntu, aurinko ja pikkupakkanen, ihan kuin olisi hiihtolomalla! Mullahan toki ei sellaista lomaa ole, mutta aina voi kuvitella :) Tästäkin kuvasta voisi melkein olettaa, että istun kahvilla jossain tuntureiden kupeessa terassilla hiihtolenkin jälkeen.


Hiihtolenkin jälkeen toki, mutta ihan omalla parvekkeella ollaan. Kuvassa näkyy lisäksi mun uudet kämmekkäät, jotka tein ensimmäisenä Lankahamsteri-projektina.
Ohje: Lämpöset-ranteenlämmittimet, Kotiliesi 21/2009
Lanka: Le fibre nobili by Filatura cervinia (100 % merinovilla) n. 50 g, Tallinnan reissulta reilu vuosi sitten hankittu, joten on jo aikakin kutoa pois
Puikot: 3,5 mm

Tässä kyseisessä Kotilieden numerossa oli ihmeen monta toteutuskelpoista mallia, saa nähdä mikä seuraavaksi sieltä päätyy puikoille! Tosin ohje oli hieman epäselvä, enkä heti tajunnut, että kämmenpuolelle tulee koko matkalta joustinta. Mutta nämä on hyvät ja pääsee käyttöön, kunhan lapaskeleistä lauhtuu! Ja ainakin tämmösinä after ski -käsineinä voi hyvinkin käyttää :)


Lankahamsterit vähän hidastaa muiden, ennen maaliskuuta aloitettujen neuleiden valmistumista. Mutta ei oteta stressiä!

5 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Kotiliesi yllättää aina välillä, vaikken sitä edes käsityölehtenä pidä. Silti usein vilkaisen lehtihyllyllä, olisko siellä mitään kivaa.

Tosi kauniit kämmekkäät!

Outi kirjoitti...

Kiitos!

Pitää tosiaan muistaa vilkaista Kotiliesi jatkossakin joko kirjastossa tai kaupassa! Niillä on muuten hyvät nettisivutkin, vaikka lehtien ohjeista päätyy sinne vain osa.

Mari kirjoitti...

Kauniit!

Outi kirjoitti...

Kiitos :)

Reetta kirjoitti...

Hei Outi,

Inka taas muistutti sua tasta sun blogin osotteesta ja tulin katselemaan sun kasitoita. Ihanat nama ranteenlammittimet ja myos nuo villasukat kuvioineen. Mie yritan juuri paattaa etta mita alkaisin kutomaan nyt syksyn mittaan, koska haluaisin edeta vaikeusasteella ja kokeilla jotain haastavampaa. Aattelin yrittaa palmikkokudontaa sukissa..

Myos mietin sellasta 'snood':in kutomista. En tiia mika on suomeksi, mutta jos googlaat niin loytyy varmasti kuvia. Eli se on vissiin niinko hupun ja kaulahuivin yhdistelma. En oo vaan loytanyt mistaan ohjeita, mutta kaippa sen saattas osata ilman ohjeitakin.

Mukavaa syksya!

Reetta