sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kesävoita talvipakkasella

Ensimmäinen joululahja on nyt valmis ja paketoitu!
Malli: Kesävoi-sukat Neulekirjasta
Lanka: Araucania Ranco solid, n. 50 g
Puikot: 2,5 mm
Koko: n. 35

Malli oli mukava kutoa, pitsikuvion oppi helposti ulkoa. Sukat kulkivat työmatkalla mukana ja siinäpä ne kutoutuivat kuin itsekseen. Tosin langan alkutaival ei ollut ihan niin ruusuinen... Siitä piti tulla Baudelaire-sukat itselle:
Ja aika pitkälle pääsinkin, kun totesin, että onpa ahdas sukka jalkapöydän kohdalta. Malli ei näköjään ollut mun jalalle sopiva, enkä osannut sitä korjailla, vaan purin kokonaan. Ja onhan tämä lanka Kesävoi-sukkinakin kiva!
Tuo purkamisepisodi sai mun fiilikset lankaa kohtaan kuitenkin aika alhaisiksi, enkä taida heti hankkia tätä uudelleen. Tosin mietin kyllä, pitäiskö tätä kutoa paksummilla puikoilla, vaikka 2,75 millisillä. Onko kokemuksia? Lankaa jäi saman verran jäljelle, joten voin kokeilla, auttaako puikkokoko asiaan ja nostaako tuntemuksia yhtään plussalle!

Sukat paketoitiin kirjan kera lahjakääreisiin:
Jossain joululehdessä näin paketteja, joihin oli lahjanaruksi kääritty ihan villalankaa, ja mikäpä onkaan parempi tapa käyttää jämälankoja! Ja nyt on paketti valmiina pukinkonttiin.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanan pirtsakat sukat!
Ja aivan hurmaavan kaunis paketti.

Maritta kirjoitti...

On kyllä pirtsakat! Harmi että eka yritys ei tuottanut tulosta, mutta hienot on kesävoitkin.

Kauniiseen pakettiin olet lahjan käärinyt :D Pitäisi ehkä ostaa jokin joululehti meillekin, jotta saisi inspistä joulun tekoon, mutta onko sitä sitten aikaa lukea, kun syli on täynnä keskeneräisiä...? :D

Outi kirjoitti...

Tiina: Kiitos :) Tänä vuonna päätin sitten panostaa myös paketin ulkopuoleen!

Maritta: Kiitos! Välillä näköjään purkuhommat kannattaa, vaikka tylsäähän se on.. Meillä oli töissä kahvipöydässä joululehti, jota selailtiin oikein porukalla :)