torstai 28. tammikuuta 2010

Tuliaislapaset

Näillä pakkaskeleillä on ollut oikein nautinnollista puuhastella sisällä lämpimässä, ja vaikkapa kutoa. Ihan hyvällä omalla tunnolla on voinut jättää hiihtolenkit väliin, kun mittarissa on ollut - 15 - -20 astetta! Puikoilla on tällä hetkelle oma sovellukseni Henleysta, mutta kun lankana on Dropsin Alpaca ja puikkona kolmoset, niin etenemistahti ei päätä huimaa. Malttamattomana odotan neuleen valmistumista, kun se olisi näille pakkasille oikein passeli vaate!

Välipalatyönä tekaisin tuliaislapaset ystäväni tyttärelle tuliaiseksi, kun lähden viikonloppukyläilemään heille. Tytärtä en olekaan vielä henkkoht tavannut, odotan innolla!


Ohje: Suuri Käsityölehti 4/2003 omin sovelluksin
Koko:
50/60 cm
Lanka
: Gjestal Knopp (vaaleanvihreä, kuvassa väri ei näytä yhtään oikealta), jotain 20 g ehkä näppituntumalla mitattuna, vaaleanpunaiset kukkaset Nallea
Puikot: 3 mm

Pieni työ, yhden illan aikana valmista. Halusin kuitenkin vähän koristelua, ja taiteilin Nalle-langan jämillä kukkakoristuksen.


Viime viikonloppuna ehdin ja tarkenin käydä vähän ulkoilemassa, ja otinpa kameran kerrankin mukaan. Ihanaa kun täällä päässä maata on kerrankin kunnon talvi!

Näihin kuviin ja tunnelmiin!

2 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Pienikin koristelu viimeistelee lapaset kivasti!

Outi kirjoitti...

Näinhän se on! Kunhan jaksaisi aina inspiroitua, langanjämiä koristeluihin kyllä löytyisi..