sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Vuoden alkua!

Joululoma vetelee viimeisiään, vaan johan tässä on yli viikko lomailtu! Loma tuli vietettyä kipakoissa pakkaskeleissä, mutta muutamana päivänä lauhtui sentään vähän, että pääsi ulkoilemaan. Lomailu näissä maisemissa tekee terää, ja nyt (toivottavasti) jaksaa taas palata reippaana arkeen. Tämä otos on hiihtolenkin varrelta välipäiviltä.


Palataanpa vielä hetkeksi jouluun. Joululahjapaketeista paljastui muutamia allekirjoittaneen tuotoksia. Isän paketista kuoriutui pipo ja kynsikkäät.


Malli:
Novita kevät 2009, 32 (pipo) ja 34 (kämmekkäät), pienin muutoksin (pipon joustimen tilalla tunturineule, päälaen kavennukset omalla sovelluksella)
Lanka: 7 veljestä tummanharmaa ja vaaleanharmaa
Puikot: 3,5 mm
Kynsikkäiden kalanruotomalli: Jessica Trompin kokoelmista

Mummi sai Lumi-huivin.


Malli: Ulla 1/2009, Lumi
Lanka: Priiman liukuvärjätty 100 % villalanka, n. 150 g
Puikot: 3,5 mm

Mummi tuntui olevan huivista mielissään, ja värivalinta ainakin vaikutti menneen nappiin. Lankahan löytyi syksyllä Tampereen messuilta, ja värivalinta tehtiin yhdessä äidin kanssa. Tein huiviin useamman pitsimallikerran enemmän kuin ohjeessa oli, ja silti mietin koko ajan, joko lopetan vai jatkanko vielä. Puikoilla ollessaan huivin kokoa oli vaikea arvioida ja yritin mittailla vanhoihin kolmiohuiveihini. Koosta tuli loppujen lopuksi oikein passeli.

Loman aikana ei tietysti malta olla kutomatta! Paraphernalia-sukat ehtivät jo pitkälle:


Samalla lyhenee to-do-lista. Seuraavaksi pyrin jatkamaan samalla linjalla, eli to-do-listan lyhentämisellä ja lankavaraston tyhjentämisellä. Näillä miettein uuteen vuoteen 2010!

Ei kommentteja: