sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Pipo päässä pakkasella

Voi kun olisikin pakkasta, mutta kun ei... Sain valmiiksi ihanaisen setin Lontoon tuliaislangoista, mutta on se sen verran paksu setti, että parempi säästellä kunnon pakkaskeleille. Kuten taustalta näkyy, täällä meidän pihalla on nurmikko edelleen melko vihreä!Myssyn malli: Grace Lace Beret (ohje löytyi taannoin blogikierroksella
), muutoksia tein sen verran, että lisäsin yhden mallikerran ja kavensin myssyn loivemmin
Lanka: Mirasol K'acha
Puikot: 4,5 mm
Opin muuten uudenlaisen aloitustavan, ja pipon reunasta ei näin tullut ainakaan liian kireä. Oikeastaan se on vähän löysä, joten laitoin reunaan ohuenohutta kumilankaa.

Kauluri: ohje Silkkivillasta (Tampereen messuilta, sain langan mukana)
Lanka ja puikot samat kuin myssyssä.
Yhteensä tähän settiin meni 150 g lankaa. Kauluri olisi voinut olla hieman pitempi, mutta eiköhän tämäkin riitä.

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, väri on aivan ihana tämänhetkinen suosikkini. Toivottavasti en kyllästy siihen ihan vielä!


Lämpimästä kelistä huolimatta täällä ollaan jo joulutunnelmissa näin ensimmäisen adventin kunniaksi!


2 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Ihanan värinen myssy-kauluri -setti! Sopii sinulle hienosti. Lunta täälläkin jo odotellaan kovasti. Tänään oli jo lupaava pakkaskeli. Eiköhän se maisema pian talviseksi ja jouluiseksi muutu. Oletko muuten virkannut lumitähtöset itse?

Outi kirjoitti...

Kiitos kiitos!

Lumitähdet olen virkannut itse, ohje oli kesällä Suuri käsityö -lehden liitteessä (numero oli 6-7/2009). Kepakko on mökiltä hillareissulla löytynyt yksilö, täällä ei noita keloja olekaan.