keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Tuubi sai kaverin

Nyt sain vihdoin kuvattua aikaa sitten tekemäni pipon ja tuubin yhdessä. Tuubihan vilahti pelkkänä neulepintana ennen joulua. Sittemmin se sai kaverikseen pipon. Pipo vain ei sopinut kovin hyvin entiseen hiustyyliin, jokapäiväiseen hätäponnariin, niin settiä tuli harvemmin käytettyä. Nyt kun pätkäisin hiukset, sopii se kuin pipo päähän! Ja kelit tietysti lämpeni just...
Lanka on ihanan pehmeää Handun alpakka-silkkiä, yksi vyyhti oranssia ja yksi vyyhti vaaleanpunakirjavaa. Tuubi on kudottu aina-oikealla 2 kerrosta oranssia ja 2 kerrosta vaaleanpunakirjavaa. Silmukoita noin 50 ja puikot 4,5 mm, pituutta sen verran että kiepsahtaa tuplasti kaulan ympärille eikä jää löysää. Tuubin sisäkierteeltä pilkottaa oranssi pätkä, kun aloitin vähän erilaisella visiolla, se visio muuttui matkan varrella enkä jaksanut purkaa aloitusta!

Pipo yrittää esittää kauden trendipipoa, mutta saisi olla pikkusen pitempi ja löysempi. En muista puikkokokoa, saattoi olla 3,5 mm. Tuubista halusin raidallisen, mutta piposta tuli raidallinen siksi, kun vaaleanpunakirjavan värit asettuivat yksinään kudottuna kummallisesti, ja toisaalta lanka ei olisi riittänyt. Eipä tuo oranssikaan lanka pitkälle riittänyt kaveriksi, kun piti sitten päällisosa tehdä yksinään kirjavalla langalla. Ihan käyttöpipo kuitenkin.
Ihmettelin hetken tätä väritystä, mutta eilen auringonpaisteessa tuli oikein keväinen olo näissä vermeissä!

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kiva keväinen setti!

Heidi kirjoitti...

Voi nam, mitkä värit! Kevät on tulossa :)

Maritta kirjoitti...

On kyllä aurinkoinen setti! Kauniit värit!

Tiina R kirjoitti...

Ihanan näköinen setti :) Niin pirtsakat väritkin :)

Outi kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Kevät suorastaan yllätti tänä vuonna, ja tämä aurinkoinen setti on pian liian lämmin, vaan eiköhän nämä ole ahkerassa käytössä kunnes hiki tippuu :)