sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tunika syntymäpäivälahjaksi

Viime vuonna lähipiiriin syntyi vauvoja tiiviillä tahdilla, ja kaikki vieläpä tyttöjä! Välissä putkahti maailmaan se omakin tyttö. No, ensimmäisen viimevuotisen tyttösen 1-vuotissynttäreitä juhlistettiin eilen, ja tein lahjaksi talvisen tunikamekon.
Malli: Ottobre 6/2013
Kankaat: Kukkakangas Ottobre shopista, taskun trikoo EK:n palalaarista
Koko: 80 cm

Koska nyt on periaatteessa talvi, valikoin kangasvarastoistani vähän paksumpaa kangasta, oisko tämä sitten nimeltään svetarineulosta. Kangas ei ole yhtä paksua kuin college, mutta ei ohutta kuten trikoo. Sisäpinta on pehmeän nukkainen.
 
 


Mallissa kaula-aukon halkio oli edessä, mutta se näytti omaan silmään hassulta, niin vaihdoin sen taakse ja tein omalla sovelluksellani. Vihreä nappi on vain koriste, kiinnitys on ommeltavilla pikkuneppareilla.
Taskuja mallissa oli kaksi, tein yhden. Oliko sitten laiskuutta vai kiirettä ilmassa!

Kangasta jäi vielä isohko palanen, jotain siitä voisi ommella omalle tyttösellekin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Fiini on :-) -is

Tanja K kirjoitti...

Hauskaa, että on monta samanvuotista tyttöä ystäväpiirissä. Varmaan tulee olemaan hauskaa jatkossa tytöillä. Ja tietty omalle kanssa nuin kivasta kankaasta, voivat sitten samistella. =)

Outi kirjoitti...

is: Kiitos :)

Tanja K: Joo, sanoppa muuta, kohta alkaa leikit käydä yksiin tytöillä! Kunhan ehdin, niin teen kankaanlopusta omalle tytölle jotain, idea on jo mielessä :)