torstai 13. helmikuuta 2014

Farkut jalkaan ja menoksi

Nyt on katu-uskottavat housut tyttärellä! Innostuin vähän noiden tikkausten ynnä muiden farkkuyksityiskohtien kanssa.
 Farkkutrikoota (tai -jerseytä, en oikein tunne näitä kangastermejä) löysin Ottobren myymälästä. Poikkesin siellä ihan ostoslistan kanssa, ja tämä kangas oli yksi listan tuotteista. Onnistuin jopa noudattamaan ostoslistaa!
Yksityiskohdat mukailevat normaalifarkkujen ompeleita (paitsi etutaskut kyllä puuttuu), ja tikkaukset tein paksummalla farkkutikkauksiin sopivalla langalla. Alalankana oli normaali ompelulanka. Säädöt eivät olleet ihan kohdillaan, joten nurjalla puolen on vähän pientä surttua, mutta ei anneta sen häiritä, kun päälle päin ei näy. 
Takataskuun laitoin vanhoista farkuista (joita olen tallettanut jatkotyöstöä varten ison pinon, liian ison ehkä...) löytämäni Beaversin punaisen kangasmerkin. Merkkifarkut melkein!
Kaavat: Ottobre 1/2014 ruttulegginsit, joista rutut siis jätetty pois

Koko: 74 cm
Kangas: farkkutrikoo Ottobre shopista
Nappi omasta jemmasta, ei löytynyt oikein kunnon farkkuhenkistä nappia niin oli tyydyttävä perusmustaan.

Ennen farkkutrikoon leikkelyä halusin testata kaavan, se kun näytti silmääni niin omituisen kapealta ja meidän tytöllä on aika muhkeat reidet. Tein koeversion omasta poistoon siirretystä t-paidasta. Ihan käyttöhousut tuli niistäkin. Pepun päälle laitoin pätkän tipunauhaa. Ja vielä on ajatuksena tehdä kyseisellä kaavalla myös ne ohjeen mukaiset ruttulegginsit, joku kerta.


3 kommenttia:

Minna S kirjoitti...

Ihan mahtavat Beaversit! :) Täytyykin pitää mielessä tuo merkkien hamstraus! :D

Anonyymi kirjoitti...

Katu uskottavat todellakin!!! -is

Outi kirjoitti...

Minna S: Kiitos! Farkuista löytyy kaikkia kivoja yksityiskohtia, mitä voi käyttää (kun vain aina muistaa, että niitä on hamstrattuna)!

-is: Kyllä, ehottomasti! Kiitos :)