lauantai 16. marraskuuta 2013

Syksyinen väreily

Talvea odotellessa tuli tarve ohuelle villapipolle, kun syystuulissa kärrytellessä trikoopipo kävi vähän vilpoiseksi. Kaivelin lankakätköjä ja sieltähän löytyi sopiva lanka sekä vahvuudeltaan että väriltään! Ja sitä oli tarpeeksi, eli korkkaamaton vyyhti :)
En ehtinyt tehdä kovin syvällistä tutkimustyötä ohjetta etsiessäni, kun pipo piti saada heti puikoille ja pian valmiiksi. Päädyin sitten nopealla googlaamisella löytämääni Väreily-myssyyn. Siitä saattoi helposti muokata silmukkamäärän ohuempaan lankaan sopivaksi.
Malli: Väreily, Ulla-neulelehti 2/2012
Lanka: Cascade Heritage, vähän reilu puoli vyyhtiä
Puikot: 2,75 mm

Päälaen kavennusten kanssa säädin vähän turhaan, kun pipon korkeudesta ei meinannut tulla hyvä. Päädyin sitten nopeuttamaan kavennuksia ja jätin välikerroksia pois, joten laesta tuli vähän pussittava. Onneksi en itse näe sinne, niin en anna asian vaivata! Kiva ja tarpeellinen, ja myös sopivan lämmin käyttöpipo tästä tuli.
 
Kuvassa minulla on musta takki, jonka kanssa pipo tietysti sopii yhteen, mutta väritys käy yksiin myös toisen, pinkin ulkoilutakkini kanssa. Koska lankaa jäi reilusti, haaveilen lapasista. Kirjoneule -sellaisista...

1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

Find out how THOUSAND of people like YOU are making a LIVING by staying home and are living their wildest dreams TODAY.
GET FREE ACCESS TODAY