maanantai 29. huhtikuuta 2013

Keväthaalari vauvalle

Tyttäremme syntyi viime viikolla ja viikonlopun aikana pääsimme kotiin :)

Mietin kovasti etukäteen, mitä sairaalasta kotiutuessa automatkalle varaisimme vauvalle. Kevätkelit on mitä on, mutta toppahaalaria tuskin tarvitaan. Keksin viime hetkellä väsätä haalarin kotimatkaa varten, ja onneksi ehdin saada haalarin valmiiksi! 


 


Noita ihania kissa- ja pilkkukankaita sain anopilta tuliaisena aiemmin, ja keksin, että niistä voisi fleecen kanssa saada toimvan keväthaalarin. 

Kaava: Suuri Käsityölehti 2/2010
Koko: 56 cm, on väljä vielä
Kankaat: kissa- ja pilkkukangas puuvillaa (Ann Kelle) anopilta, vuorina fleeceä Eurokankaan palalaarista
Napit: omista varastoista 

Ohjeesta poiketen lisäsin sekä hihoihin että lahkeisiin käänteet pilkkukankaasta. Katsotaan, jos näillä käänteillä voisi jatkaa haalarin ikää. 


 


Käänsin etureunat ja hupun reunan pilkkukankaasta leikatulla vinonauhalla. Ohjeessa ei muistaakseni tehty näin. 

Nyt totuttelemme uudenlaiseen arkeen. Saa nähdä, miten aikaa riittää käsitöille, vähän taukoa taitaa hetkeksi tulla. 

12 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Oikein paljon onnea!

Maikki kirjoitti...

Lämpimät onnittelut Sinulle ja perheellesi! Haalari on vaivan valloittavan söpö!

Kaisu kirjoitti...

Onnittelut! Ihana haalari...

Hurahtanu Heidi kirjoitti...

Oi, oikein paljon onnea teille koko perheelle! Nauttikaa uudesta arjesta ja pienestä ihmeestä. <3 Sulosia kisuja haalarissa. Eikö olekin ihana tunne pukea pikkuinen itsetekemiin vaatteisiin? :)

Outi kirjoitti...

Tess: Kiitos :)

Maikki: Kiitos! Haalari on kieltämättä söpö, vaan vielä on reilun kokinen :)

Kaisu: Kiitos!

Hurahtanu Heidi: Kiitos! On tosissaan hienoa käyttää itse tehtyjä vaatteita omalla lapsellaan, tosin meillä ei muita näin pieniä itse tehtyjä olekaan, pitää odotella että tyttö kasvaa pikkasen (mutta sitähän nuo vauvat vissiin tuppaa tekemään aika nopsaan!).

Laura kirjoitti...

Paljon onnea koko perheelle! Ihana haalari!

Outi kirjoitti...

Laura: Kiitokset!

Maritta kirjoitti...

Voi mitä meneekään ohi kun ei ehdi blogimaailmaan vähään aikaan! Isot onnittelut tuoreille vanhemmille! Ihanan haalarin ehdit tehdä pikkuiselle :D

Outi kirjoitti...

Maritta: Kiitos :)

Kaisa kirjoitti...

Tuhannet onnen toivotukset Outi sinulle ja koko perheellesi!!! Pikkuisesi on jo kuukauden ikäinen! Olen ollut "pakkolomalla" bloggaamisesta (ts. oikeiden töiden parissa) ja näin pitkään meni, ennen kuin hoksasin tulla onnittelemaan. Ihana ensimmäinen yhteinen kesä edessä teillä.

Outi kirjoitti...

Kiitos, Kaisa :) Tosiaan, kuukausi on tyttösen kanssa täyttynyt, nopsaan se on mennyt! Ja hyvin on arki sujunut, toivottavasti jatkuu myös kivasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan haalari olet vauvallenne ommellut - ja muutakin kivaa ehtinyt tehdä! Kovasti onnea uudesta perheenjäsenestä ja pikkuiselle tervetuloa maailmaan!!Ikimuistoisia aikoja nyt elätte, nauttikaa :) vauvat toden totta kasvavat vauhdilla!t.Heidi Oulusta