keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Viikonlopun antia

Viime viikonlopulle osui useampia mielenkiintoisia tapahtumia, ja lauantaina pidin tehopäivän ja kävin kahdessa kohteessa. Aamulla suuntasin Silmä, pisto, tikki, takki käsityötarvikemarkkinoille. Olipa vain melkoinen tapahtuma, ihania lankoja, tarpeellisia tarvikkeita ja kaikkea muuta käsitöihin liittyvää oli esitteillä. Lisäksi erilaisia puheenvuoroja, joista kuuntelin Tikrun esityksen. Tyhjin käsin ei tarvinnut poistua:


 


Handun lankaa ostin ensimmäistä kertaa, ja tällaiset väripläjäykset houkuttivat. 

Käsityötarvikkeista siirryin designiin, eli Kaapelitehtaan Design marketiin. Viime vuonna tein hyviä löytöjä Vallilan osastolla, ja toivoin löytäväni nyt uudet verhot, mutta aika pienet valikoimat oli tällä kertaa. Eikä siis löytynyt verhoja. Mutta löytyipä muuta kivaa sisustukseen!
Kuvasin näköjään vähän vinoon... Nämä laatat ovat Terraviiva-nimisen putiikin mallistoa. Tekstilaattoja oli useammanlaisia, mutta tämä huvitti ja asettelinkin laatat sängynpäätyseinälle.

Syksyn merkkejä on muuten näkösällä, vaikka säätiedotuksissa väitettiin että olisi vielä kesä.


5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Voi, miten kivoja lankoja, pirteät ja kauniit värit!

Maritta kirjoitti...

Voi ihana mitä lankoja! Mä oon useammassa tapahtumassa ihaillut noita terraviivan laattoja mutta aina ovat jääneet ostamatta, kun en keksi mihin ne laittaisin. Ihanan asetelman oot niistä tehnyt :D ehkä mäkin ens kerralla sitten ostan :D

Outi kirjoitti...

Lotta: Kiitos! En malta oottaa että saisin langat puikoille, nyt vain on vähän ruuhkaa..

Maritta: Kiitos!

Tauluasetelmasta tykkään itsekin, mutta hirvittää, kun menin laittamaan laatat seinään oikein vahvalla kaksipuoleisella teipillä, että saakohan ne pois joskus, jos tarvii..! Terraviivahan myy myös sellaisia pieniä tauluhyllyjä, mihin mahtuisi kolme laattaa rinnakkain.

Hety kirjoitti...

Tosi hyvä laattaidea! Katselin ja ihastelin samaisia laattoja Oulun Kädentaito-messuilla, mutta eipä käynyt mielessä, että niitä voisi noinkin käyttää...kiitos taas inspiraatiosta!

Outi kirjoitti...

Hety: Mietin ensin, että olisin ostanut sellaisen taululistan näille, mitä myivät laattojen kaveriksi, mutta arvelin että näin tarroilla kiinnitettynä jää vähempi jälkeä seinään, toivottavasti! Taululista olisi pitänyt kuitenkin ruuvata parilla ruuvilla..