sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kevättä ilmassa!

Pääsiäinen, kevään kohokohta ja katkos töissä puurtamiseen, oli ja meni. Mutta tulipahan nautittua pohjoisen antimista! Siellä oli vielä lunta, vaikka mittari näytti muutamaa plus-astetta koko ajan.

Näissä maisemissa lasketeltiin ja hiihdettiin. Kilometrejä tuli lomalla sen verran, että 200 km ylittyi (siis tämän kauden aikana)! Aiemmin en ole hiihtokilometrejä laskenut, joten ei voi vertailla, mutta veikkaan, että näin paljon ei ole aikaisempina vuosina tullut hiihdettyä.

Neuleaiheista juttua ei tällä kertaa ole luvassa, sillä pääsiäisenä
siskolle valmistunutta kaulahuivi ei ehditty kuvaamaan (hiihtokiireitä!). Jospa parin viikon kuluttua sisko, huivi, kamera ja minä kohtaisimme, niin voisin esitellä tuunaushuivin. Ja yritän saada Henley-takkini valmiiksi ennen kesää! Sen jälkeen luvassa on vanhempien neuleiden korjausprojekteja, sillä muutama paita on jäänyt pitämättä syystä tai toisesta, ja arvelen, että pienillä korjauksilla saan pidettävämpiä vaatteita.

Taidan alkaa puuhastelemaan keväisiä istutusjuttuja, kun täällä etelässä lumet hävisivät sillä välin kun poikkesin pohjoisessa. Tulppaanit meidän talon seinustalla olivat nousseet jo pintaan, vaikka viimeisiä lumenrippeitä vielä pihassa näkyykin!

4 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Upeita kuvia!

Outi kirjoitti...

Kiitos! Ilma vaan ei ollut kaunein mahdollinen kuvausta ajatellen :)

Eila kirjoitti...

Hrr, miten talvisia ja hienoja kuvia!
Kiva kun jätit kommentin blogiini, sinultakin löytyy täältä vaikka mitä mukavia juttuja.

Outi kirjoitti...

Kiitos, Eila! Aika jännä, kun noista kuvista saa tosiaan aika pakkaskelivaikutelman, ja mittari oli kuitenkin plussan puolella :)