torstai 8. marraskuuta 2012

Juokse porosein

Viime viikonloppuna innostuin virkkailemaan viimeisimmän 101 ideaa -lehden ohjeella poroa, ja olipas se koukuttavaa puuhaa! Virkkasin poron lauantain ja sunnuntain aikana, viimeistelyt tein maanantaina. 
Poro virkattiin osissa ja sehän vasta koukutti, kun piti virkata vielä yksi jalka, ja vielä yksi korva, ja vielä sarvi ja toinenkin, ja sitten huomasinkin että osathan olivat valmiina. Osien ompelu yhteen ei niin hauskaa ollutkaan, mutta siinäpä se meni telkkaa katsellessa sekin.
 Lanka on Novitan Tennesseetä, omista varastoista löytyi juuri sopivat ruskean sävyt, ja lankaa oli jopa riittävästi. Laitoin silmiksi napit, nekin omista varastoista, vaikka ohjeessa olikin toisenlaiset virkatut versiot. Kaulaan löytyi myös kulkunen, jonka sidoin ohuella harmaalla silkkinauhalla poron kaulalle.
Poro on vähän eksyksissä täällä etelässä, joten eiköhän se matkaa jossain vaiheessa pohjoisen poronhoitoalueelle!

10 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Onpa söpö :)

Hurahtanu Heidi kirjoitti...

Mielettömän hieno poro! On kyllä siistin näköstä jälkeä. Mie en taia ees yrittää, mulla mennee ennemminki hermot (vielä yks jalka..) ko että innostuisin. :o)

-maria- kirjoitti...

Suloinen!

Outi kirjoitti...

Tess: Kiitos :)

Hurahtanu Heidi: Kiitos! Juu, voishan tuohon toistoon kyllästyäkin, mutta samanlaisia osia ei ollut kuin kaksi peräkkäin (paitsi tietysti pää ja vartalo), ja sitten vaihtui seuraavanlaiseen, niin jotenkin minut koukutti :)

-maria-: Kiitos :)

Laura kirjoitti...

Iiihana poro! :)

Muuten, kommentointi olisi miellyttävämpää, jos tuo kirjainvahvistus ei olisi päällä.

Outi kirjoitti...

Laura: Kiitos :)!

Kiitos myös vinkistä, poistin sanavahvistuksen.

Maritta kirjoitti...

Voi että on söpö! Katselin samaa mallia lehdestä, mutta mä luulen että en onnistuisi kyllä noin kaunista ja tasaista samaan koukuttua :D

Outi kirjoitti...

Maritta: Kiitos :) Tiukkaa saa koukutella toki, ja mulla olikin sormi kipeänä tämän virkkauksen myötä!

Rouva Hyrskyn Myrskyn kirjoitti...

Tässä blogeja selatessani huomasin sinun porosi. Tein itse myös samaisen ohjeen mukaan parikin poroa pukinkonttiin. Mielestäni helppo ohje, melkein jo innostuin amigurumeihin!Nille vain ei oikein keksi kuin lelukäytön.

Outi kirjoitti...

Rouva Hyrskyn Myrskyn: Kivoja olivat sinunkin porosi :) Nämä on kyllä hauskoja ja koukuttavia virkata, mulla on aikomus tehdä toinen kunhan muilta käsitöiltä maltan.