tiistai 8. toukokuuta 2012

Pikkupussukoita kesäväreissä

Kun ompeluintoa oli ilmassa, niin ompelin pikkupussukoita samalla. Näihin ei isoja kangastilkkuja tarvita, ja aikaakaan ei mene kauan, kun ryhtyy liukuhihnatuotantoon!
Pussukoissa on päälliskankaina farkkua, Ottobren vakosamettia ja Marimekon markiisikankaita. 
Vuorikankaana käytin erilaisia puuvillakankaita. Vetoketjuista yksi on kierrätyskamaa ja kolme on upouusia. Vakosamettipussukassa on norsunauhaa, jota löysin taannoin Ottobren myymälästä. Farkkupussukassa on virkattu pikkukukka ja nappi koristuksena. Pussukat lähtevät lahjaksi eräille tyttösille tulevana viikonloppuna!

Eka kuvassa muuten huippuhankinta, puinen lankarullateline, jonka löysin Annansilmät-aitasta. Erittäin käytännöllinen ja tarpeellinen kapistus, mutta myös kiva sisustuselementti!

3 kommenttia:

Maritta kirjoitti...

Voi miten söpöjä pussukoita. Kumpa itekin ehtisi. Hauska ja kaunis tuo rullateline :D

Neulisti kirjoitti...

Juuri tuota lankatelinettä ihailin. Mun langat ei näytä ollenkaan yhtä kivoilta, kun sijaitsevat epämääräisenä kasana keskellä pöytää. :D

Outi kirjoitti...

Maritta: Kiitos, söpöjähän nuo pussukat, oikeastaan kivointa on kankaiden ja kuosien yhteensovittelu ja väreihin sopivan vetskan löytäminen :) Ja kun ne on saanut päätettyä niin ei se ompelu kauan kestä, toki vaatii se tovin keskittymistä!

Neulisti: Tuo lankarullateline on kyllä kätevä, mutta arvaa vain onko tuossa kaikki mun ompelulangat... ;) Osa jäi vanhaan säilytyspaikkaan eli Ikean lokerikkoon. Mutta ne onkin sellaisia epämääräisiä rullanloppuja vain.