maanantai 4. heinäkuuta 2011

Pyykkipäivän juttu

Olen viihtynyt viime aikoina hyvin ompelukoneen äärellä, kun taas valmistui pieni ompelus. Pyykkipojat saivat uuden säilytyspaikan.
Pyykkien ripustaminen ulos kuivumaan on nyt kivempaa, kun on sievä pyykkipoikapussi. Poikaystävän paita olikin varsin riittoisa, kun siitä tuli yöpaita, pikkusammakko ja vielä tämä pussukka!
Tein pussukan paidan toisesta hihasta, ja hihansuiden nappilistat ompelin pussin suuksi. Kauluksesta tuli sopiva kantohihna pitsillä somistettuna. Vuorin tein omasta valkoisesta paitapuserosta.

Ja kaiken kruunaa kirjailtu kyltti, mitä pussi sisältää. Kerrankin viitsin panostaa somistukseen! Ja ihan omista varastoista löytyi kaikki, kirjontalankakin sattui sopivan väristä.


5 kommenttia:

Maritta kirjoitti...

Voi tälläiselle meilläkin olisi tarvetta. Mulla on pyykkipojat paidanreunassa kiinni ja sitten niitä onkin aina liian vähän matkassa. Just laitoin miehen paitoja kierrätykseen kun ajattelin, josko joku muu niistä askartelis jotain, kun itse en jaksa. Tämä ois ollut kyllä loisto idea!

Outi kirjoitti...

No olipa harmi, että idea tuli myöhässä ja ehdit jo pistää paidat kiertoon! Tällainen pussi on kyllä kätevä, olen sen jo tullut huomanneeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno!!! Saiskhan näitä tilattua? Väri vois olla joku mun värinen.
-is-

Outi kirjoitti...

Sara: Kiitos :)

-is: Kiitos!! Pistetään korvan taakse ja tilauslistalle, toimitusajan jätän auki ;)