keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Virallisesti kesä!

Eikös se kesäkuusta ala, kesä nimittäin? Toukokuu oli ja meni, huomaamatta, eikä mitään käsitöitä näköjään valmistunut! Vaikka tuntuu, että puikot on kilisseet ahkerastikin. No, keskeneräisiä töitä on kyllä useampikin, tässä niistä yksi esimerkki:
Poikkesin kaksikin kertaa Tallinnassa toukokuun aikana, ja toisella reissulla mukaan tarttui Katia Brisa -lankaa. Olin ihastellut näitä huiveja ja painanut langan nimen mieleeni, ja kun siihen sitten törmäsin, oli sitä ostettava. Mielessä oli juhlabolero ystävän häihin. Ihan pieni kiire tässä tulee, sillä häät ovat jo tulevana lauantaina! On mulla onneksi vaihtoehtoja vaatetukseen, jos käy huonosti ja bolero ei valmistu.

Ihan yllättäviä kiireitä tulla tupsahti tähän kesän alkuun. Viime viikonloppuna sain kuulla, että saan viljelypalstan läheiseltä pellolta! Nyt olen sitten joka ilta huhkinut lapion varressa, ja korjannut myös satoa. Palstalla oli valtava raparperi, josta innoissani napsin varsia mukaan, ja tein mehua. Kokeilin kahta reseptiä ihan testimielessä.

Parveke alkaa pikku hiljaa kukoistaa. Krassit ovat kasvaneet ihan kiitettävästi, mutta kukkia niihin saa odotella. Siksi pitikin hankkia vähän jotain kukkivaa.Lopuksi vielä muutama otos helatorstai-viikonlopun retkestä Fiskarsin ruukkiin. Silloin ei vielä kovin paljon maisema vihertänyt!
Nyt sitten kutimiin käsiksi, jos meinaa juhlavaatetta saada valmiiksi!

2 kommenttia:

maritta kirjoitti...

Ihanan värisen Brisan oot löytänyt! Kaunista tulee! Toivottasti ehdit saada valmista.

Nopeasti se luonto muuttunut ja nyt jo kaikki vihertää täydellä teholla. Krassin kukintaa odotellaan täälläkin.

Outi kirjoitti...

Kiitos vain lankavinkistä, Maritta! Väri on mun tän hetkinen suosikki.

Sain kuin sainkin valmiiksi boleron, lauantai-aamuna vielä päättelin langanpäitä ja pähkäilin kiinnityssysteemiä, kun häät siis oli lauantaina iltapäivällä :D Kuvia valmiista vaatteesta laitan tässä myöhemmin.