torstai 30. toukokuuta 2013

Pikaisia pipoja

Olen ehtinyt vähän ompelemaan! No, ei mitään isoa ja monimutkaista, mutta jotain kuitenkin.
Keksin ommella pieniksi lahjoiksi tuttavien lapsille pipoja. Minulla ei ollut aavistustakaan, minkä kokoisia kannattaisi tehdä 3-6-vuotiaille lapsille, mutta googlaamalla selvisi jotain suuntaa antavia mittoja. Toivon mukaan nämä ovat saajilleen sopivia ja väreistä löytyy mieluisia. 
Kankaat ovat omista varastoista ja osa pipoista (niiden vuoripuolet) on tehty tilkuista. Pinkki on Marimekkoa, vuori on koottu neljästä tilkusta ja päällinen on yhdestä kappaleesta. Vihreä pallokangas ja valkoruskea eläinkangas ovat Ottobre shopista. Eläinkankaan vuori on luonnonvalkoista trikoota Euronkankaan palalaarista, sieltä myös oranssivalkoinen pallokangas. Oranssi pipo on ainoa, joka on tehty yhdestä kangaskappaleesta, ja se on näistä muutenkin paras, kun kangas on sopivan joustavaa tähän tarkoitukseen.
Tein pinkkiin pipoon myös ruusun pikkutilkusta, jos saaja sattuisi innostumaan tällaisesta koristeesta.

Pikatikkejähän nämä olisivat, jos käsillä ei olisi muuta tekemistä, mutta kovasti ovat kiinni vauvanhoidossa! Tytön päiväunien aikana olisi paljon kaikkea tekemistä ja olen yrittänyt hyödyntää näitä hetkiä silloin tällöin myös käsitöille. Mutta katsotaan, milloin seuraavaa valmista on esitteillä.

Ei kommentteja: